Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Duplex 4 camere teren 230mp zona retrasa/canalizare in Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€125.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 97 mp

Camere 4

Bai 2

Duplex 4 camere teren 230mp zona retrasa/canalizare in Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€125.000

Excelenta prin experienta!



Va propunem la vanzare 2 vile tip duplex, constructie noua in derulare, compartimentari din caramida, teren 230mp fiecare, intr-o zona retrasa/linistita din Bragadiru, fara trafic si poluare, ce vor fi racordate la toate utilitatile (apa, gaze, curent, canalizare). Proiect cu design arhitectural modern.



Pereti dubli intre case cu izolatie intre, constructie solida (exista poze din toate stadiile de constructie). Strada publica larga. Compartimentare: Parter/ Optiunea 1: Living, bucatarie inchisa, baie sau optiunea2: living cu bucatarie open-space, birou si baie; 3 dormitoare, 1 baie si 1 balcon la etaj; pod pentru depozitare



Vilele se vand pentru pretul de 125000 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanra gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Oferta apartine agentiei Top Estate Team. Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

Marin Andrei

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress