Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vile 5 camere (pereti dubli) incalzire in pardoseala in Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€85.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 140 mp

Camere 5

Bai 3

Vile 5 camere (pereti dubli) incalzire in pardoseala in Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€85.000

Excelenta prin experienta !



Va propunem la vanzare 2 vile cuplate (pereti separati cu izolatie intre) in zona Bragadiru, cu acces direct catre Soseaua Alexandriei si in imediata apropiere a galeriilor comerciale (Leroy Merlin; Mega Image; Penny Market,etc); In zona se gasesc diverse facilitati: transport in comun, gradinita/scoala, restaurante, spalatorie auto, loc de joaca pentru copii, piscina, etc.



Imobilul P+1+ M dispune de 140 mp utili repartizati astfel: La parter avem hol, living, bucatarie, baie; Etajul1- 2 dormitoare, 1 baie, 1 balcon; Mansarda ; 2 dormitoare si 1 baie; In pretul imobilului sunt incluse finisajele: gresie, faianta, parchet, centrala proprie, incalzire pardoseala, obiecte sanitare, se preda la cheie!



Toate utilitatile (canalizare, gaze, apa ,electricitate); Program de vizionare flexibil, inclusiv seara sau in weekend (avem chei).

Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro) Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti-Ilfov!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Cablu

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress