Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila 5 camere, incalzire in pardoseala cu garaj si curte, Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€148.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 189 mp

Camere 5

Bai 3

Vila 5 camere, incalzire in pardoseala cu garaj si curte, Bragadiru
Bragadiru, Bragadiru

€148.000

Excelenta prin experienta!



Vila individuala cuplata de vanzare in zona - Bragadiru, reper KAUFLAND, avand 5 camere, 4 dormitoare, suprafata totala construita 228 mp, suprafata utila 189 mp si suprafata teren 350 mp. Imobilul are amprenta 99.97 mp, curtea individuala libera 250 mp. Are structura din beton , este construita in anul 2023 , constructie din caramida Porotherm( zid de 30 cm), avand 3 bai, 1 bucatarie, 1 balcon si 2 terase generoase.



Dotari: acoperis: Lindab; bucatarie inchisa; calorifere la etaj, ferestre Salamander cu 5 camere; 78 mm, cu geamuri tripan low-e, centrala termica, incalzire pardoseala; izolatii termice: exterior, interior; pereti: lavabil; plansee: beton; structura casa: caramida; tip curte: individuala, usa de intrare antiefractie de 100 cm,. Panouri electrice pentru fiecare etaj, dotate cu sigurante individuale pentru consumatori mari (AC, Plita, Cuptor, incarcare masina garaj)



Proprietatea se afla intr-un complex rezidential exclusiv cu design modern, finisaje premium si acces securizat privat. Proiectul este compus din 8 case individuale, cuplate doua cate doua (TIP CALCAN).



Spatiul este compartimentat optim pentru a asigura un grad de confort ridicat locatarilor. In toate fazele constructiei de la proiectare la finisaje s-a urmarit obtinerea unui grad de calitate ridicat. Peretele despartitor dintre case este dublu(CALCAN) si este realizat din caramida de25 cm, intre zidurile celor doua case avem polistiren de 10 cm (total grosime pereti 60 cm) reusind astfel sa ofere casei protectie fonica maxima.



La parter se afla un living de 28 mp (se poate modifica, iar prin renuntarea la dormitor se ajunge la 38 mp), o bucatarie de 8 mp ce se poate modifica, o baie de 4 mp, garaj 24 mp incalzit, cu usa automatizata, centrala termica de 24 kw( garantie 5 ani) este montata in garaj, un spatiu de depozitare situat in continuarea garajului, de 5 mp, un dormitor/birou de 10,5 mp, un hol de intrare de 5,8 mp, o terasa de 15 mp, cu iesire din living si o terasa acoperita de 4 mp situata la intrarea in casa



La etaj regasim un dormitor matrimonial de 18 mp cu iesire pe o terasa de 20 mp, dressing de7 mp si o baie de 4mp, un dormitor de 16 mp, o baie de 5,5 mp si un alt dormitor de 13,5 mp.



In exteriorul unitatii locative exista un loc de parcare pavat (langa casa) un alt loc de parcare pentru o masina mica in fata scarii si un loc de 5 mp pavat pentru gratar ,aflat langa terasa exterioara din spatele casei la nivelul gazonului. Terasa superioara(acoperis) permite montarea de panouri fotovoltaice cu o putere instalata de pana la 10 kw



Exterior Complex

Gard de beton inalt de 2 m, poarta acces auto automatizata, poarta acces pietonal cu cartela, cod sau amprenta, drum privat, pavat, plante decorative pe langa drumul de acces si 5 locuri de parcare la intrare in complex.Ansamblul este conectat la toate utilitatile, gaze, apa, canalizare, curent electric, internet si cablu tv



Proprietatea se vinde finisata la alb pentru pretul de 148000 EURO fara TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar. Oferta exclusiva apartine agentiei TOP ESTATE TEAM!



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov!



Oferta exclusiva apartine companiei TOP ESTATE TEAM !



Pretabil locuinta, locuinta/birou. ID intern: TET0010542.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Incalzire pardoseala

Localizare

Dumitru Bogdan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress