Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa 3 camere langa Parc Avangarde
Dudu, Dudu

€118.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 90 mp

Camere 3

Bai 2

Casa 3 camere langa Parc Avangarde
Dudu, Dudu

€118.000

Excelenta prin experienta!



Va propunen la vanzare o casuta cocheta cu 3 camere si 2 locuri parcare in localitatea Dudu, langa Parc Avangarde, zona cu acces rapid la toate facilitatile unui trai urban modern (supermarket, gradinita, scoala, sala fitness, centru medical, etc). Proprietatea beneficiaza de finisaje peste media zonei (a fost achizitionata la alb). Terasa acoperita (costuri de 3000 euro). Curtea este amenajata cu pavele, gazon, loc gratar.



Compartimentare: Vestibul, hol, living cu iesire pe terasa acoperita+curte proprie 34mp, baie, bucatarie inchisa la parter, 2 dormitoare+1 baie la etaj, acces in pod depozitare cu scara retractabila.

Suprafata utila 75.86mp, suprafata totala cu scari si terasa 90.86mp, teren 109mp.



Utilitati: apa, gaze, curent, canalizare, aer conditionat, internet, centrala proprie pe gaz, clasa energetica A (costuri mici la utilitati).



Vila se vinde pentru pretul de 118000 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet)





Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Cablu
Wireless

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress