Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vila 4 camere de vanzare Rosu zona Apusului
Rosu, Rosu

€170.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 155 mp

Camere 4

Bai 2

Vila 4 camere de vanzare Rosu zona Apusului
Rosu, Rosu

€170.000

Excelenta prin Experienta!



Va prezint o casa individuala P+1 cu 4 camere de vanzare in zona Rosu Chiajna, in apropiere de Apusului Militari. Aceasta proprietate are o suprafata totala de 155 mp si este situata pe un teren de 239 mp.



Dispune de 3 dormitoare, 2 bai, bucatarie, living si un pod spatios de depozitare. Bucataria este generoasa si luminoasa, oferind suficient spatiu pentru a prepara mesele in familie.



Suprafata totala a casei este bine compartimentata, oferind suficient spatiu pentru relaxare si petrecerea timpului liber. Exista si un foisor unde puteti savura o ceasca de cafea sau puteti organiza mici evenimente in aer liber.



Locatia casei este una foarte convenabila, fiind amplasata intr-o zona linistita si cu acces facil la diferite facilitati si servicii. Exista magazine, restaurante, scoli si gradinite in apropiere, asigurandu-va o viata comoda si confortabila.



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Aer Conditionat
Cablu

Localizare

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress