Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casa 4 camere canalizare, STB si asfalt langa Pod Domnesti
Domnesti, Domnesti

€95.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 118 mp

Camere 4

Bai 2

Casa 4 camere canalizare, STB si asfalt langa Pod Domnesti
Domnesti, Domnesti

€95.000

Excelenta prin experienta! Va propunem in exclusivitate spre vanzare, o casa insiruita in Domnesti, cu un living generos, un hol, toaleta si o bucatarie mare ce se poate inchide, dipuse la parter, iar la etaj se gasesc 3 dormitoare cu o baie mare si un balcon, avand si un pod cu scara retractabila pentru depozitare.



Constructie din cadre de beotn armat si caramida porotherm, izolata cu polistiren de 10cm, tamplarie geamuri tripan (izolatie buna fonica si termica).



Proprietatea se afla la mica distanta de strada principala astfel incat este aproape de STB, dar ferita de traficul urban, zgomot si praf. In zona regasim numeroase facilitati-supermarket, gradinita, scoala, cabinete medicale, restaurante, benzinarie, statie pt transport in comun, iar accesul catre Bucuresti se face imediat (5 min) pana la podul nou ce traverseaza Centura Capitalei. Utilitati-apa, gaze, curent electric, canalizare, internet. Suprafata utila este 118 mp iar cea construita este de 140 mp plus podul mansardabil si o curte libera de 50 mp.



Casa se vinde la cheie pentru pretul de 95000 EURO, nu se adauga TVA. Oferim consultanta gratuita pentru obtinerea de credit ipotecar.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov! Oferta apartine agentiei Top Estate Team (www.tet.ro)

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

Dumitru Bogdan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress