Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, C.U.G, Iasi
C.U.G, Iasi

€99.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 110 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, C.U.G, Iasi
C.U.G, Iasi

€99.000Va propunem spre achizitie Vila tip duplex P+1E situate in zona CUG, str.Tudor Neculai la 2 minute de sos.Nicolina. Fiecare imobil are o suprafata utila de 110mp + 11 mp balcoane si 240 mp teren, compartimentat astfel: PARTERndash; living, bucatarie, dining, debara, hol si baie iar la ETAJ: 3 dormitoare, baie, hol si 2 balcoane.

Casele dispun de toate utilitatile si dotarile, fiecare apartament are centrala termica proprie, finisaje de calitate, gresie si faianta pentru bai, bucatarie, dining, debara si hol, parchet laminat de 12mm pentru living si dormitoare, obiecte sanitare pentru ambele bai, balustrada din sticla securizata, peretele despartitor dintre bucatarie si living va fi realizat din zidarie cu inaltimea de 1 m si sticla securizata, usi interior, tamplarie PVC Gealan 6 camere tripan. Structura caselor este din zidarie portanta cu pereti din caramida Porotherm, tencuieli mecanizate, termosistem de 10mm cu fatade din piatra si tencuiala decorativa.

Detalii tehnice:- realizata din beton armat si caramida Porotherm- la exterior izolatie cu termosistem de 10 cm- finisata cu tencuiala decorativa- tamplarie P.V.C 6 camere tripan- gresie, faianta, parchet laminat- obiecte sanitare in baie- vopsele lavabile- centrala proprie

Comision 0%!

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica
Wireless

Localizare

HARTA

Verdes Nadia

+07- VEZI NUMAR

www.stilimobil.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu