Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Tatarasi, Iasi
Tatarasi, Iasi

€1.200.000 + TVA
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 510 mp

Camere 14

Bai 7

Vanzare casa/vila, Tatarasi, Iasi
Tatarasi, Iasi

€1.200.000 + TVA

Pe str. Spital Pascanu, o cladire-monument istoric de la 1900, pe care vara o intrezaresti din strada printre copacii care ii stau in intampinare, va prinde viata cand va imbraca hainele unui hotel cochet sau poate ale unui centru de relaxare destinat celor care au visat mereu la viata din palatele de odinioara.



Imagineaza-ti ca cei 700 mp ai cladirii se vor transforma in camere pentru oaspetii tai alesi si un salon din care muzica va strabate incet in curtea de 3200 mp care va fi precum gradinile din povesti: cu foisoare, alei umbrite si fantani arteziene unde invitatii tai isi vor gasi clipele de relaxare mult visate.



Desi are aproape 90 de ani, casa-monument istoric beneficiaza de o structura de rezistenta buna. In plus, este amplasata foarte aproape de aeroport, ceea ce inseamna ca viitorii tai oaspeti nu vor pierde timpul in trafic, ci relaxandu-se in hotelul de poveste care abia asteapta sa-I primeasca.





Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Sobe

Localizare

Cazacincu Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress