Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Tatarasi, Iasi
Tatarasi, Iasi

€315.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 220 mp

Camere 5

Bai 3

Vanzare casa/vila, Tatarasi, Iasi
Tatarasi, Iasi

€315.000

Compania Imobiliara FideliaCasa va propune spre vanzare o proprietate deosebita, Demisol+P+Et 1, cu 5 camere, situata in zona Tatarasi, foarte aproape de principalele puncte de atractie din oras (Centru,Palas Mall, Iulius Mall).



Casa este compartimentata astfel: o bucatarie spatioasa, 3 grupuri sanitare, un demisol care poate fi folosit ca spatiu de depozitare sau amenajat ca si birou pe o suprafata de 50mp, o terasa, un pod si un loc de parcare. Podul poate fi amenajat ca si spatiu de locuit si are o suprafata de aproximativ 60mp, acoperit cu sindirila bituminoasa de tegola .

Constructia a fost finalizata in anul 2005, pe un teren de 350 mp, o intrare in curte cu deschidere de 22 m la strada.



Suprafata utila este de 220 mp (230 mp suprafata construita) si este racordata complet la toate utilitatile (gaz, energie electrica, apa curenta, canalizare, telefon, incalzirea imobilului fiind asigurata cu o centrale termica).

Structura de rezistenta este alcatuita din beton cu zidarie portanta, peretii exteriori sunt din caramida de 365mm, tamplaria geamurilor este din termopan de lemn de 80mm, usa intrare termopan din stejar, usi interioare din lemn de brad si tei .



Casa poate fi caminul ideal pentru familia dumneavoastra, datorita zonei exclusiviste, al raportului calitate-pret si a gradinei ce detine o fantana cu apa proaspata .



Toate actele conforme .



Va asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii si vizionari!

Curent electric
Apa
Telefon
Canalizare
Centrala proprie
Cablu

Localizare

Acasandrei Loredana

+07- VEZI NUMAR

www.fideliacasa.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress