Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

CASA MOVILITA PLUS TEREN 2000m
Movilita, Movilita

€178.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 194 mp

Camere 3

Bai 2

CASA MOVILITA PLUS TEREN 2000m
Movilita, Movilita

€178.900

Excelenta prin experienta !



Vila de vanzare in localitatea Movilita, cu un teren generos de 2000 metri patrati, amplasata intr-o zona extrem de linistita si inconjurata de verdeata. Aceasta constructie frumoasa si intima dispune de parter si mansarda. La parter, veti gasi 2 dormitoare spatioase, un living primitor, o bucatarie moderna, o baie eleganta si un dressing, si camera tehnica. Finisaje de calitate (: marmura, travertin ) De asemenea, proprietatea ofera 3 terase frumoase, si 3 intrari separate, un foisor pentru momente relaxante in aer liber si o livada bine intretinuta.



Cu multa verdeata in jur, acest loc este ideal pentru o familie care cauta liniste si un cadru natural. Mansarda este la stadiul de constructie la rosu in suprafata totala de 124 de mp plus 3 terase in suprafata totala de 27 de mp, lasand spatiul liber pentru amenajarea dupa preferintele si nevoile viitorului proprietar. O oportunitate unica de a va crea un camin personalizat in mijlocul naturii. Contactati-ne astazi pentru a viziona aceasta proprietate de vis!



Pentru orice alte detalii, va stau la dispozitie!



TET0012103.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Cablu
Fibra Optica
Wireless

Localizare

Melniciuc Luana

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress