Site din reteaua Titirez.ro

0725.200.001

Vanzare casa/vila, Selimbar, Selimbar
Selimbar, Selimbar

€145.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 115 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, Selimbar, Selimbar
Selimbar, Selimbar

€145.000

Casa complet mobilata si utilata cu 4 camere decomandate si 250 mp teren de vanzare pe strada Nicolae Brana in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 115 mp, constructie finalizata in anul 2017 din caramida cu acoperis de tigla si pod de 50 mp. Locuinta este compusa la intrare dintr-un antreu cu acces in livingul spatios cu loc de luat masa, in bucataria inchisa mobilata si utilata modern, in baia de serviciu, iar la etaj se afla 3 dormitoare, doua dintre acestea cu acces pe balcon, o baie spatioasa cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire. Imbunatatirile aduse acestei case sunt unele de cea mai buna calitate, incalzirea realizandu-se cu ajutorul unei centrale termice pe gaz cu calorifere din otel, ferestrele sunt cu geam termopan si tamplarie PVC, usile la interior sunt din lemn, parchet laminat, gresie si faianta in bucatarie si in bai, la exterior casa este anvelopata cu izolatie termica si fonica, iar curtea este pavata. Pretul de vanzare al acestei case este de 145.000 euro.

TABOO Imobiliare nu actualizeaza pe acest site anunturile zilnic!
Pentru a afla toate ofertele valabile si ultimele anunturi imobiliare intrati acum pe site-ul oficial Taboo Imobiliare -> TABOO ro

Precizati intotdeauna ca ati vazut oferta cu ID: 18939

Sediu Sibiu: Sos.Alba Iulia Nr.82

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

HARTA

Andreea Lupu

+07- VEZI NUMAR

www.taboo.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu