Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Centru, Sibiu
Centru, Sibiu

€730.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 254 mp

Camere 8

Bai 4

Vanzare casa/vila, Centru, Sibiu
Centru, Sibiu

€730.000

De vanzare in zona Centrului Istoric din Sibiu casa compusa din 2 apartamente a cate 4 camere cu 2 bai si terasa fiecare in suprafata totala de 325 mp si teren de 669 mp cu front stradal de 16 m, contorizari individuale, imobil alcatuit din Demisol+Parter+Etaj+Pod.

Apartamentele care constituie imobil din punct de vedere al compartimentarii sunt identice, acestea avand fiecare suprafata de 127 mp sunt compuse din camera de zi 32.03 mp, 2 dormitoare acestea avand 18,94 mp si respectiv dormitorul matrimonial de 24,70 mp, bucataria separata de 13,65 mp cu acces la 2 camari de 3,46 mp si respectiv 1,97 mp, 2 bai de 5.09 mp si 2,12 mp ambele fiind dotate cu geam pentru aerisire si un hol spatios de 12.35 mp unde exista suficient spatiu pentru amenajarea zonei de primire cu pantofar si cuier.

Separat de suprafata utila a locuintei acesta detine si 2 terase a cate 10.16 mp, pod in suprafata egala cu apartamentul care prezinta posibilitate de mansardare si o pivnita uscata si compartimentata in 4 incaperi care poate avea numeroase destinatii pe langa depozitare.

Parcarea se realizeaza in garajul destinat acestui apartament sau pe numeroasele locuri de parcare aflate in fata imobilului special amenajate.

Imobilul este amplasat pe un teren de 669 mp comun cu o alta familie, acesta fiind cota parte detine 80% din suprafata ( 535 mp ), cu o amprenta de 162 mp terenul liber este de 373 mp amenajat cu zona verde si flori decorative, acesta beneficiind de acces auto si pietonal.

Din prisma amplasamentului si a imobilului pe langa posibilitatea unei locuinte spatioase aflate in inima orasului acesta prezinta si un potential urias pentru desfasurarea activitatilor precum: clinica medica, sediul unei firme, regim hotelier, centru de ingrijire a persoanelor varstnice, casa de moda, salon de infrumusetare, cabinet de avocatura sau notariat sau oricare alte activitati.

Structura pe care a fost edificata casa prezinta posibilitatea schimbarii compartimentarii, la momentul actual aceasta fiind decomandata cu usurinta poate fi schimbata intr-o compartimentare circulara.

Casa detine finisaje si dotari precum: incalzirea se realizeaza cu ajutorul centralei pe gaz cu calorifere din otel termostatea si a sobelor de teracota pe gaz aflate in fiecare incapere, geamuri cu tamplarie dubla din lemn, usi interioare din lemn, usa de acces din lemn masiv, parchet din lemn masiv de stejar, zugraveli in vopsea lavabila alba, gresie si faianta, contorizari separate.

Valoarea de achizitie este de 730.000 euro, aceasta poate fi achizitionata si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2313.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Sobe
Fibra Optica

Localizare

Pavel Ureche

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress