Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Tomesti, Tomesti
Tomesti, Tomesti

€190.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 350 mp

Camere 12

Bai 2

Vanzare casa/vila, Tomesti, Tomesti
Tomesti, Tomesti

€190.000

Casa de vanzare situata in Tomesti - Iasi, la strada principala asfaltata, cu o suprafata de 350mp locuibili, pretabila AgroPensiune /Camin de batrani / Gradiniță privată.



Imobilul construit dupa anul 2005, dispus pe 3 nivele + alte 2 camere + baie si bucatarie.

Regim de inaltime: P+1+M + garaj 3 locuri + anexe gospodaresti.

* la parter: 3 camere, o baie+ dressing, terasa inchisa in spatele casei si o bucatarie spatioasa, complet utilata.



* la etaj ,3 camere, o baie cu jacuzzi , balcon pentru toate camerele, intrare pe casa scarii (comuna ) + intrare separata pe exteriorul casei.



* mansarda este neamenajata / necompartimentata, cu acces de pe casa scarii, unde se pot amenaja alte 4 camere + 2 bai, si acces la 2 balcoane.



Proiectul la casa permite transformari in functie de necesitatea de folosire a spatiului : daca acum are 6 camere ( se mai pot amenaja pana la 10 camere ), 2 bai ( dar se pot amenaja cate o baie la fiecare camera ) , 1bucatarie ( dar se mai pot amenaja inca 2 ) ,iar asezarea lor ca structura permite o recompartimentare usoara.



Sau se poate partaja toata cladirea in 3 apartamente :

- parter / cu 2 intrari

* 3 camere

* bucatarie

* baie

* terasa aproximativ 30 mp inchisa / izolata / incalzita / sub terasa , beci pe aceiasi suprafata.



- etaj / cu intrare separata / scara exterioara :

* 3 camere

* bucatarie ( neamenajata )

* baie

* balcon



- mansarda ( necompartimentata / neamenajata )

* 3 sau 4 camere

* bucatarie

* baie



- garaj 3 locuri cu acces direct in DN , ( 1 usa dubla ,cu telecomanda / una simpla ,manuala ).plus alte 7 locuri de parcare in strada.



Incalzirea se realizeaza cu o centrala pe lemne, in casa existand o instalatie pe cupru + calorifere aluminiu. Conducta de gaze naturale trece prin fata garajului. Apa curenta de la Apavital, curent electric si fosa septica.



In afara de cele 6 camere care pot fi inchiriate ( plus mansarda necompartimentata / cladirea mai are alte 2 camere + o baie + o bucatarie , rezervate proprietarilor sau angajatilor care vor lucra acolo ( neamenajate/ necomaprtimentate inca / la rosu, cu intrare separata.



Teren in suprafata de 1540 mp , imprejmuit cu gard de lemn pe temelie de beton ( la strada din fier forjat ) , livada cu pomi fructiferi tineri , zona pietonala pavata , spatiul verde ingradit , internet, apa Rajac & fantana , fosa septica .





Curent electric
Apa
Gaz

Localizare

FIDELIA CASA

+07- VEZI NUMAR

www.fideliacasa.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress